El CD Bunyol rep aquest dissabte al SC Requena en el Beltrán en un duel d’històrica rivalitat

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Bunyol rep aquest cap de setmana la visita en el Beltrán Báguena del SC Requena en un partit que enfrontarà a dos equips que es coneixen molt bé, atés que no són pocs els jugadors de totes dues plantilles que han jugada alguna temporada amb l’un o l’altre conjunt.

A aquest element se suma la històrica rivalitat que tots dos clubs veïns mantenen, la qual cosa afig un atractiu més a aquest xoc.

Els blancs buscaran en aquest xoc sumar de tres en el seu feu i escalar posicions després de la seua dolorosa derrota la setmana passada enfront d’un intractable líder, la UD Vall de Uxó, contra els qui van caure derrotats per 3 a 0, la qual cosa els va fer eixir de les posicions que donen dret a jugar la promoció d’ascens.

Per part seua, el SC Requena intentarà afegir més positius al seu caseller i abandonar la part baixa d’una taula en la qual actualment i gràcies als seus 15 punts ocupen el lloc 13, molt prop dels llocs de descens. La rivalitat i l’emoció estan servides en un xoc que, a priori, es pressuposa molt interessant i renyit del qual es podrà gaudir aquest dissabte a partir de les 17 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*