El departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria constitueix el Consell de Salut de la Zona Bàsica Eliana-Sant Antoni de Benaixeve

Post també disponible en: Castellano

Se hará cargo de analizar el estado de salud y las necesidades asistenciales de la población de estos municipios. 

La finalidad es poner en marcha las acciones de salud comunitaria más adecuadas. 

Es farà càrrec d’analitzar l’estat de salut i les necessitats assistencials de la població d’aquests municipis 
La finalitat és posar en marxa les accions de salut comunitària més adequades 

El departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria ha constituït el nou Consell de Salut de la Zona Bàsica Eliana-Sant Antoni de Benaixeve, un espai de participació ciutadana l’objectiu de la qual és millorar la salut de la població d’aquests municipis.

Durant la primera sessió constituent del consell, s’han donat cita més de 40 persones de diferents àmbits socials. En concret, ha reunit professionals sanitaris de la zona, representants dels ajuntaments, així com membres d’associacions de malalts, com l’Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental de Paterna, L’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve o l’Associació Espanyola contra el Càncer.

A més, han participat membres d’associacions juvenils, representants dels sindicats, col·legis, associacions veïnals, associacions de mares i pares d’alumnes, oficines de farmàcia i de l’àmbit de salut pública d’aquesta zona. 

Entre les principals funcions del Consell de Salut, es troben: analitzar la situació de l’estat de salut de la població de L’Eliana i Sant Antoni, identificar i prioritzar objectius de promoció de la salut, així com dels recursos i actius de totes dues localitats, i identificar i promoure les accions de salut comunitària que es consideren més adequades per a la població de la zona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*