El Circuit acull l’última etapa del Gir Moscato

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 4 de setembre, el Circuit Ricardo Tormo va acollir la final del Gir Moscato, una carrera ciclista promoguda des de la Mancomunitat, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Chiva, Cheste, Godelleta i Yátova, que s’ha desenvolupat al llarg de cinc etapes que han recorregut la comarca Foia de Buñol-Chiva.

“A nivell organitzatiu estem molt contents, tota la gent ens ha traslladat les seues bones sensacions i han destacat l’ambient familiar que es respira en aquest Gir. Tenim l’expectativa de fer créixer aquest esdeveniment i esperem comptar amb tot el suport que hem tingut en aquesta ocasió”, manifestava Gador Martin, directora del Gir Moscato al costat de Javier Montaner.

Sota el lema Amor pel nostre, el Gir ha sumat quasi 300 km d’asfalt i terra, recorrent bona part de la comarca Foia de Buñol-Chiva. “Des de l’Ajuntament de Cheste continuarem apostant per aquest Gir perquè arribe a ser referent esportiu i turístic, sent una cita esportiva molt atractiva per a ciclistes i, al seu torn, posant en valor la tradició vinícola de la comarca”, declarava la regidora de Turisme, Brenda Jiménez, qui va participar en el lliurament de premis d’aquesta última etapa.

Tal com van explicar des de l’organització, al llarg del Gir s’han entregat als guanyadors i guanyadores mallots ciclistes, obsequis de cada poble i botelles d’Ametista, cortesia de la Cooperativa Cheste Agrària, una de les entitats patrocinadores. “Hui que és el tancament, a més dels obsequis habituals, fem lliurament d’un quadre i d’uns regals oferits per l’Associació Per Ells als tres classificats generals de cada categoria. A nivell general es regalaran unes botelles Magnum personalitzades amb la nostra etiqueta del Gir”, explicava Gador Martin.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*