El Consell amplia la col·laboració amb el FEGA per a realitzar per teledetecció el control de les superfícies beneficiàries de la Sol·licitud Única

Post també disponible en: Castellano

Suposa el seguiment per mitjà d’imatges de satèl·lit d’al voltant de 50.000 recintes agrícoles en la Comunitat Valenciana

El Ple de el Consell ha autoritzat l’ampliació de l’conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i el Fons Espanyol de Garantia Agrària (FEGA) per al finançament dels treballs de control sobre el terreny, pel sistema de teledetecció, de les superfícies dels règims d’ajuda inclosos en la Sol·licitud Única, per un import de 239.771 euros. Es tracta de controlar les parcel·les que perceben ajudes de la Política Agrícola Comunitària.

D’aquesta manera s’estenen a 2021 els treballs de fotointerpretació i visita ràpida de camp en el marc de el control sobre el terreny en les zones de la Comunitat Valenciana, amb una aportació de 239.771 euros, que la Generalitat abonarà a FEGA.

La gestió d’ajudes amb càrrec a fons comunitaris exigeix ​​”la realització de controls per a la concessió d’ajuts. Això suposa la realització de controls sobre un total d’uns 50.000 recintes agrícoles en tot el territori de la Comunitat Valenciana” segons fonts de la Conselleria de Agricultura. La teledetecció s’utilitza com una eina de suport en la gestió de l’agricultura i serveix per conèixer la distribució i superfície dels cultius, així com del seu estat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*