El Departament de Salut de Manises participa a la XIX Fira del Comerç de Riba-roja de Túria

El Departamento de Salud de Manises ha participado en la XIX Feria del Comercio de Riba-roja del Túria.
El Departamento de Salud de Manises ha participado en la XIX Feria del Comercio de Riba-roja del Túria.

Post també disponible en: Castellano

El Departamento de Salud de Manises ha participado en la XIX Feria del Comercio de Riba-roja del Túria.
El Departament de Salut de Manises ha participat a la XIX Fira del Comerç de Riba-roja de Túria.

El Departament de Salut de Manises ha participat a la XIX Fira del Comerç de Riba-roja de Túria amb un estand on s’han realitzat diferents proves mèdiques als assistents a aquest certamen, en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Riba-vermella a la que col·labora l’Hospital de Manises i el Centre de Salut de la localitat.

L’objectiu d’aquesta fira de la salut és conscienciar a veïns i visitants de la localitat de la importància de la prevenció i la cura de la salut. Durant els dies de la Fira del Comerç de Riba-vermella els professionals sanitaris del Centre de Salut han realitzat diferents proves mèdiques com el mesurament de la tensió arterial o el risc cardiovascular i s’han promocionat hàbits saludables entre la població.

10 aniversari de l’Hospital de Manises

Des de l’obertura a l’abril de 2009 de l’Hospital de Manises ens hem convertit en una referència de l’atenció sanitària de la Comunitat Valenciana per a oferir un servei d’excel·lència, humà, proper al pacient i innovador. El Departament de Salut de Manises dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l’hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d’especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l’Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l’assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d’espera en consultes i temps d’espera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*