El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Turís es dóna a conéixer a la ciutadania

el Alcalde, Eugenio Fortaña, y la concejala de bienestar social, Núria Montero.
el Alcalde, Eugenio Fortaña, y la concejala de bienestar social, Núria Montero.

Post també disponible en: Castellano

el Alcalde, Eugenio Fortaña, y la concejala de bienestar social, Núria Montero.
L’alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora de benestar social, Núria Montero.

L’Ajuntament de Turís està disposta a què el seu veïnat conega de primera mà el funcionament i la infraestructura del seu departament, ja que “hem comprovat que el sistema de serveis socials no és conegut per la ciutadania en general”, assegura la regidora de benestar social, Núria Montero.

Aprofitant la campanya institucional de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives “La quarta pota de l’estat del benestar, els serveis socials”, s’ha programat un dia de portes obertes que es tindrà lloc divendres, 22 de febrer, a partir de les 10.00 h del matí al saló de plens de l’Ajuntament.

A eixa hora es farà la presentació de la jornada a càrrec de l’Alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidoria de benestar social per a continuar amb una taula rodona amb la participació d’entitats i agents socials del municipi i amb presentació de l’Equip Municipal de Serveis Socials. Finalment haurà una visita guiada a les instal·lacions de serveis socials on es convidarà a totes les persones assistents a un refrigeri.

L’alcalde explica que “l’objectiu d’esta jornada és donar a conéixer i informar sobre el sistema d’atenció social primària, per tal que tota la població puga fer ús d’allò que en cada etapa de la seua vida necessite”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*