El dia a dia de les residències durant l’estat d’alarma

Post també disponible en: Castellano

“Les residències de tercera edat han estat i continuen sent un dels focus informatius de la crisi de l’Covid-19. Des que es va declarar l’estat d’alarma el 14 de març, s’han abocat infinitat de rumors i desinformacions a totes les residències. cal ser conscients del gran nombre d’aquest tipus d’instal·lacions que hi ha a Espanya i posar en valor el bon fer i la correcta gestió de la crisi en la majoria d’elles “, com han informat des dels Centres Residencials Savia.

“És una obvietat però les residències viuen per i per a tenir cura de la gent gran, amb més afany en aquest escenari tan complex provocat per la propagació de l’Covid-19. Un cop ingressen en un centre, l’únic objectiu de tots els treballadors és brindar-los la major qualitat de vida i la màxima protecció “.

“Complir aquest objectiu exigeix a totes les residències a ser rigorosos, professionals i conscients de la realitat. Cada dia que passa cap a la normalització és una batalla guanyada a l’virus. A poc a poc es va recobrant la normalitat en una gran part de les residències. extremant les precaucions sanitàries, dotant i formant, tant a residents com a treballadors, d’equips de protecció (mascaretes, EPIS, pantalles protectores, gels desinfectants …) s’estan tornant a realitzar activitats i tallers quotidians que, fins abans de la crisi, marcaven el dia a dia. En aquesta tornada a la rutina, a més de les les proteccions individuals, també s’està augmentant la distància de seguretat entre residents. s’evita el seu contacte per prevenir qualsevol possible contagi. també s’estan fent rutines d’exercici actives, cada fisioterapeuta atén de forma individualitzada a cada resident per evitar les concentracions en un mateix espai”.

“Cal ser coneixedors que ningú estava preparat per a un fenomen pandèmic d’aquestes característiques, que ha posat a el sistema sanitari a la vora de el col·lapse. I aquesta situació ha portat a les residències de gent gran, a jugar un paper essencial. Des Centres Residencials Savia, implementem al seu dia una bateria de mesures que ens va permetre avançar-nos a la fase més incisiva de la crisi. Ara, sota la supervisió de les autoritats de Sanitat, tenim cura dels nostres majors amb passió i dedicació. ens hi va la vida en això. i així seguirem. Amb l’ajuda de treballadors, residents i l’alè dels familiars”, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*