El Femení Amateur de futbol de Xest, líder en el seu grup després de la volta a la competició

Post també disponible en: Castellano

Amb la represa de la lliga, després de l’aturada ocasionada per la pandèmia, l’equip Femení Amateur de Cheste ha tornat a competir i ja s’ha posicionat com a líder del seu grup, al costat del Sporting de Manises.

“L’equip es troba en una bona situació per a afrontar la fase final”, assegura el director de la EDM de futbol, Vicente García. “L’objectiu de formar i consolidar l’equip femení s’està veient complit gràcies al compromís i esforç de totes les jugadores i del cos tècnic. A més, el suport i el suport de diferents entitats locals està sent molt important perquè aquest projecte seguisca avant; pel que agraïm a PVH, SPB, Polvoritzadors Fede, Caixa Rural de Cheste, a Atmosfera Sport i a l’Ajuntament la seua implicació amb l’equip”.

El regidor d’Esports, Francisco Llorens, ha posat en valor el treball d’escola de futbol femení. “L’amateur està a la part alta de classificació i les cadets estan competint amb equips tan potents com el Llevant o el València. La nostra escola és un referent a la comarca, vénen xiques d’altres pobles a entrenar ací, ja que hi ha tres categories que donen cabuda a futbolistes de totes les edats, i rebem cada incorporació amb molta il·lusió”, ha apuntat Llorens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*