El jove tennista bunyolense Javier Ballester fitxa pel Club de Tennis València gràcies a la seua gran progressió esportiva

Post també disponible en: Castellano

Finalitza un gran mes per al tennista buñolense d’11 anys Javier Ballester pels seus quatre assoliments aconseguits. El jove, que competeix des dels set anys, entrena quasi tots els dies mentre compagina els seus estudis de 6é de Primària en el col·legi Sagrada Família-Talaia.

Recentment, com a premi al seu esforç i dedicació a aquest esport, el jove tennista ha rebut la notícia de ser fitxat pel Club de Tennis València, seleccionat al costat dels millors de València, Alacant i Castelló, Javier jugarà per equips amb les mires posades a participar en el campionat d’Espanya.

En el que va d’any ha viatjat a Canàries i a Barcelona per a disputar amb els millors jugadors d’Espanya el prestigiós torneig Rafa Nadal.

S’ha classificat per a jugar el Campionat Regional Infantil, en arribar a semifinals en una categoria superior a la seua.

Ha sigut finalista en el Torneig Internacional Champions Bowl a València, i ha guanyat el torneig Marca Challengue Joves Promeses a Sueca, imposant-se amb una folgada victòria en la final, derrotant al número u del torneig. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*