El Partit de Requena i Llogarets (PRyA) diu que “el desastre socialista quant a la neteja i el manteniment de Requena no s’arregla en un dia”

Post també disponible en: Castellano

“El desastre socialista no s’arregla en un dia, necessitem temps per a reorganitzar el sistema de neteja i manteniment perquè Requena i els seus llogarets tinguen els serveis públics que es mereixen, no el desastre que ens ha deixat el PSOE de Requena”, segons el PRyA.
“Amb els mateixos recursos amb els quals comptava el PSOE de Mario Sánchez, l’actual govern municipal està fent moltíssim més, quant a neteja i manteniment es refereix, que en l’època socialista. A la vista estan totes les zones que s’han netejat en aquests tres escassos mesos de govern”. 
“Zones com els voltants de la piscina coberta, la zona del Recinte Firal per les festes, els vorals de l’antiga N-III i un llarg etc han sigut netejades amb molt d’esforç per part dels escassos serveis municipals de neteja que ens va deixar l’anterior govern socialista”.
“Recorden que, sota el govern socialista de Mario Sánchez, a l’octubre encara estàvem demanant que es netejara la zona del Recinte Firal, bruta per les festes que havien finalitzat a l’agost, és a dir, el PSOE tenia la brutícia generada en la Festa de la Verema més d’un mes després de la seua finalització. Enguany, amb la gestió del PRyA, el dilluns després de finalitzar les festes Requena estava neta”. 
“Des de les regidories del PRyA, s’ha posat un servei de reforç de neteja durant i després de les festes per primera vegada en la història, aconseguint tindre la nostra ciutat en perfectes condicions quan més gent hi ha a Requena, alguna cosa que el PSOE mai va aconseguir”. 
“També des de les regidories del PRyA es va procedir a realitzar un pla de xoc per a netejar Requena mitjançant un aigualeig amb aigua a pressió, mitjançant una baldeadora, alguna cosa que mai es va fer sota el govern socialista i que tant sembla molestar-los. Que al PSOE de Requena el moleste que el PRyA netege el municipi ho diu tot d’ells”.
“Quant al desbrossament de solars, l’actual govern ha procedit a esbrossar tots els que li són propis en el Batanejo, La Portera, rotondes d’entrada a Requena, etc i ha requerit per escrit a propietaris privats que facen els mateix en els seus solars, alguna cosa que està en procés i el PSOE desconeix totalment per no preguntar, en vista del seu comunicat”.
“Arribats a aquest punt i malgrat tot el que s’ha netejat, per descomptat que queda molt per netejar, el desastre socialista no s’arregla en un dia. Des del PRyA necessitem més temps per a netejar tota la brutícia acumulada sota el govern socialista, també necessitem més temps per a fer les reparacions en la via pública que ens van deixar els 8 anys de govern del PSOE. Insistim, ens han deixat tot en una situació tan lamentable que necessitem més temps i, sobretot, els nostres propis pressupostos”. 
“A partir de gener, l’Ajuntament començarà a funcionar amb els pressupostos municipals del nou govern i ací, amb la nostra pròpia organització econòmica, procedirem a netejar i reparar tot el desastre socialista que hem heretat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*