El Pavelló del Planell de Bunyol alberga aquest dissabte el Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica

Post també disponible en: Castellano

El Pavelló del Planell de Bunyol alberga aquest dissabte el Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica amb la participació de prop de 500 gimnastes i més de 50 clubs de tota Espanya

Aquest dissabte 18 de setembre el pavelló poliesportiu del Planell Pablo Cusí Sierra, alberga el Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica, amb la participació de més de 50 clubs i prop de 500 gimnastes, que competiran de manera individual per a la Copa Base, i en conjunts tant Base com Absolut.

Mónica García, entrenadora del Club Gimnàstica Rítmica Bunyol-Turís- Vall dels Alcalans, confirma la participació de clubs de Madrid, Guadalajar, Múrcia, València, Castelló i Alacant. Tots ells aporten representació en les competicions nacionals, per la qual cosa el nivell del Trofeu d’aquesta finalitat de setmana a Buñol serà molt alt. 

Els protocols d’entrada i eixida al recinte esportiu estan completament controlats de manera que no es produïsca contactes entre altres gimnastes ni pares d’esportistes que no estiguen competint en aqueix moment. “Des de Federació ens exigeixen un protocol molt exhaustiu, que complirem escrupolosament perquè estàvem desitjant organitzar aquest tipus d’esdeveniments esportius perquè les nostres gimnastes puguen estar enfront de jurat, enfront de públic abans de competicions provincials i nacionals, alguna cosa que no va poder fer-se per la pandèmia”.

L’entrenadora d’aquest club confirma que viuen l’organització d’aquest esdeveniment esportiu amb molts nervis i il·lusió. Agraeixen la col·laboració econòmica de nombrosos comerços de Buñol. 

Per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, el seu edil, Manuel Sierra, destacava el suport a l’acte des del Consistori Municipal: “aquest acte demostra que a poc a poc tornen els actes esportius extraordinaris al Planell per part de gimnàstica, i estem molt orgullosos que s’organitzen en la nostra localitat i en el nostre pavelló esportiu”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*