El PP de Bunyol denuncia que l’alcaldessa “pactar amb Oltra a esquena de la ciutadania que el centre de menors romangués un any i mig en el municipi”

Post també disponible en: Castellano

El portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Bunyol, Marcial Díaz, ha denunciat que l’alcaldessa de la localitat, Jonquera Carrascosa (PSOE), “va pactar amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, a esquena de la ciutadania que el centre de recepció de menors romangués un any i mig en el municipi “.

Marcial Díaz ha recordat que Mònica Oltra “ha reconegut públicament que havia pactat amb Jonquera Carrascosa i amb el govern local el canvi de la configuració del centre de menors, que era d’acollida, perquè passés a ser de recepció en el termini d’un any i mig. d’aquesta forma, l’alcaldessa de Bunyol ha mentit a tothom en dir que era una imposició i que res podia fer l’Ajuntament “.

És per això que el PP de Bunyol ha exigit a Jonquera Carrascosa que “ofereixi explicacions als veïns per aquest pacte botànic d’amagat entre PSOE i Compromís que tant ha perjudicat a Bunyol aquest últim any i mig amb baralles, abusos a menors, casos d’ pederàstia, robatoris i inseguretat ciutadana que hem patit a la localitat “.

Aquest pacte entre Jonquera Carrascosa i Mónica Oltra és “vergonyant” i, segons ha recordat Marcial Díaz, “no només ha perjudicat als veïns de Bunyol sinó que també és coresponsable de la situació d’amuntegament, insalubritat i inseguretat dels menors que han residit al centre “.

“Ha estat un any i mig en què els menors han estat sense les degudes condicions de tutela exigibles als representants institucionals, ja que sabien tots dos la situació deplorable en què es trobaven les instal·lacions de Bunyol”, ha finalitzat el portaveu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*