El PP demana la reobertura de la Casa del Pelegrí a Requena

Post també disponible en: Castellano

La Casa del Pelegrí “està sent utilitzada per a altres fins per l’ajuntament, sense que aquest servei haja tingut alternatives” diuen els populars de Requena. ‘Això -afigen- està provocant que els pelegrins que recorren el Camí de Requena, un dels més històrics, no poden parar en el nostre municipi en la seua millor temporada”.
El Partit Popular demana “la reobertura de la Casa del Pelegrí a Requena, ja que la que es trobava complint aquesta funció està exercint unes altres per a cobrir mancances que té la gestió del nostre municipi”.
El trajecte de Requena, conegut com la Ruta de la Llana, és un dels més històriques que es contemplen per a la realització del Camí de Santiago, amb la seua eixida des de València i la implicació dels qui el segueixen ha aconseguit que es considere el seu renom i història. Ve reflectit en llocs com l’accés oest, amb la creu de la Fuencaliente, que mostra en el seu capitell una petxina de pelegrí i en el temple de Santa María , sent dels pocs en els quals apareix en la seua portada Santiago Apòstol, de pelegrí. A més, apareix Requena en la credencial del pelegrí que es posseeix a nivell nacional i internacional.
Des del Partit Popular demanen que”es reòbriga la Casa del Pelegrí, a més de senyalitzar i promocionar aquest camí com mereix”. I manifesten que “la inactivitat durant aquest temps de la Casa del Pelegrí a Requena està provocant per la falta de previsió de l’equip de govern de Mario Sánchez, que el nostre municipi deixe d’estar disponible com un lloc al qual acudir per la multitud de pelegrins que recorren el camí i que tenen en compte la població, on els rebem des de 1415. No obstant això, han d’anar-se als municipis més pròxims de la nostra comarca”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*