El PP inicia una campanya en xarxes per reactivar el comerç de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de L’Eliana ha iniciat, en les seves xarxes socials, una campanya per promoure la compra al comerç local. Sota el lema “Comprem al poble, comprem a L’Eliana”, els populars volen reconèixer l’esforç d’el comerç de proximitat i local i incentivar que els veïns compren a les botigues del municipi.

Per a la portaveu, Maria José Marco, “és fonamental sempre que incentivem a el comerç local, però ara més que mai hem de bolcar-nos amb el nostre comerciants, autònoms i empreses elianeres. Ajudarem des del nostre partit i fomentarem que la gent estigui al seu costat, aquesta campanya és una més de les ajudes que sol·licitem per als nostres comerciants”.

Per als populars el comerç local “dóna vida als carrers, és el motor de l’economia de el poble, cal crear aquest vincle amb els petits empresaris donant suport i aportant idees i mesures concretes com les que hem plantejat a l’consistori: Ajudes directes a autònoms amb domicili fiscal a la Eliana, una assignació durant el període d’Alarma, bonificació en les taxes municipals, escombraries, residus, etcètera”.

Des del Partit Popular asseguren que van ser “pioners en presentar també la proposta d’ampliació de l’espai destinat per a terrasses en els establiments hostalers del municipi”.

“Sabem que el comerç al nostre poble és un dels motors tant econòmic com social. Per això, hem de tractar d’afavorir l’impuls de totes aquelles mesures que siguin necessàries perquè, a el menys, es pugui salvar una petita part de l’any” , ha manifestat María José Marco i conclou recordant que “ha tornat a sol·licitar a el govern municipal que continuïn escoltant propostes i mesures per reactivar tant amb el comerç local com l’economia en conjunt de la vila, és important posar en marxa la resta de mesures econòmiques que els hem proposat des del Partit Popular com les rebaixes d’impostos i els ajuts a les famílies”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*