El PPCV demana mesures urgents per solucionar els retards a les Rodalies

Post també disponible en: Castellano

El PPCV ha sol·licitat mesures urgents davant el caos de el servei de Rodalies a la Comunitat Valenciana que, dies enrere i en tan sols dotze hores, va arribar a registrar 09:00 cancel·lacions i un retard greu provocant la indignació de centenars d’usuaris.

El PPCV ha constituït un grup de treball de seguiment permanent davant una situació que perjudica diàriament a milers de valencians pels continus retards, incidències i cancel·lacions que pateixen. Aquest grup, està integrat pel portaveu Popular d’Obres Públiques en Les Corts Miguel Barrachina, el diputat nacional Oscar Gamazo, el senador Vicente Martínez, i representants de les tres províncies.

   Barrachina ha assenyalat que “el ministre Ábalos, en lloc de donar abraçades a colpistes perseguits per la Justícia, hauria d’atendre als usuaris de Rodalies, als quals té oblidats. Hauria de visitar més Rodalies a València en lloc de visitar Barajas a la nit “.

El diputat popular ha assenyalat que “els veïns no suporten ia la situació demencial que travessen els trens de les vuit línies de Rodalies, amb incidències permanents. Els usuaris no saben a què atenir-se amb un servei cada dia pitjor i que es deteriora a marxes forçades per les retallades a la plantilla, errors en la gestió, manca d’inversions i la paralització de el Pla de Rodalies presentat al desembre de 2017 pel ministre de la Serna “.

   Miguel Barrachina ha assenyalat que “la solució és l’activació per part de Ministeri de Foment, Renfe i Adif d’aquest Pla de Rodalies de la Comunitat Valenciana ja aprovat. Ho han abandonat frenant actuacions programades per concloure en 2022, i tenia un pressupost de 1.436 milions d’euros, amb el qual entre altres actuacions s’anaven a adquirir 52 trens complets. El menyspreu de govern socialista cap a la Comunitat Valenciana, amb el silenci còmplice de Puig, és indignant “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*