Estiu Jove’21, la programació d’activitats per a joves de 12 a 30 anys d’Alboraig

Post també disponible en: Castellano

Durant els mesos d’estiu els joves d’Alborache gaudiran d’una proposta variada que inclou música, esports nàutics, música, astronomia, art i disseny.

La Regidoria de Joventut presenta Estiu Jove ’21, la programació d’activitats dirigida als i les joves d’Alborache per als mesos d’estiu.

Música, art i disseny, astronomia, esports nàutics… l’Ajuntament ha preparat propostes diverses d’oci educatiu, dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys, amb l’objectiu d’oferir propostes atractives per a passar el temps lliure sense eixir del municipi.

Estiu Jove’21 comença amb un taller participatiu de grafiti i pintura mural a càrrec de *Detripasaerosol els dies 28 i 29 de maig. 
Els dies 9, 10 i 17 de juliol Nascuts en la Terra i Kultrún batucada oferiran sengles sessions introductòries d’Hip hop i batukada, per a submergir a les persones participants en nous i poderosos ritmes.

El 6 d’agost torna la jornada “No plàstics”, una proposta que combina informació, sensibilització mediambiental i esports nàutics a l’Escola Municipal de Vela de València.

Del 10 al 12 d’agost tindrà lloc la II Trobada astronòmic, una convocatòria que inclou un taller d’astronomia i una excursió nocturna per a observar les estreles.

Finalment, encara amb data per determinar, l’Ajuntament convocarà pròximament la I Mostra d’Art i Disseny Jove d’Alborache, una oportunitat perquè els veïns i veïnes de 12 a 30 anys mostren el seu talent artístic.

El Regidor de Joventut, Jordi Manrique, destaca l’esforç de l’Ajuntament per “continuar generant alternatives d’oci educatiu i saludable, a l’aire lliure, de sensibilització però també divertides i atractives, perquè els més joves d’Alborache aprenguen i es divertisquen al poble en els mesos d’estiu”.

L’Ajuntament garanteix que es compliran estrictament les normes d’aforament, distanciament i higiene en totes les activitats. Per a participar cal formalitzar una inscripció a través del correu electrònic info@alborache.es

Aquestes activitats són finançades per la línia de subvencions d’oci educatiu de l’IVAJ.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*