Fotogalería: Iàtova viu la seua anhelada setmana fallera

Post també disponible en: Castellano

Després dos llargs anys d’espera per la pandèmia, el diumenge passat es va tancar a Iàtova el cicle josefino de 2022 protagonitzat per les falleres i fallers de la comissió Monte Altón. El foc va reduir a cendres els monuments col·locats en la Plaça de la Constitució i que han actuat com a focus d’atenció tant del veïnat com dels nombrosos visitants que s’han passat per la població durant l’última setmana.

Els actes van arrancar la tradicional plantà de les falles i la degustació de menjars típics yatoveras. Durant els dies posteriors s’han succeït les cercaviles, les mascletàs, les cites culinàries, els balls i la festa de disfresses, entre altres esdeveniments.

La gran participació torna a reafirmar l’arrelament social amb el qual compta aquesta entranyable falla.

A destacar, la concorreguda i esperada ofrena floral que va recórrer bona part dels carrers de la població i en la qual van participar falleres i fallers de totes les edats. Aquesta cita floral es va tancar amb el lliurament dels rams per part de la Fallera Major Infantil, Sofía Gómez Sánchez, així com de la Fallera Major, Ana Lisarde Tórtora i per descomptat dels presidents, Daniel Galindo Juan i Óscar González Herrero, els qui han estat en tot moment al costat d’ambdues.

Les representants de la comissió van ser les protagonistes en el tancament festiu tant durant la missa en honor a San José com en les emotives cremàs que van posar el fermall final.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*