Godelleta organitza una àmplia agenda musical i festiva per a aquests dies de Nadal

Post també disponible en: Castellano

La localitat de Godelleta acollirà durant aquests dies de Nadal una àmplia oferta cultural, tant musical com artística.
 L’Agenda de la Unió Musical de Godelleta ha començat amb les audicions de l’escola de música. Divendres a les 19,30 hores actua el duo compost per Neus Sánchez Camacho (piano) i Reyes Perelló Remohí (oboè) que interpretarà obres de Schumann, Mozart, Silvestrini i Saint-Saëns.
 Diumenge 22, a les 12,00 hores, hi ha un concert de Nadal de la banda simfònica de la Unió Musical al celler Sant Pere Apòstol.
 Dilluns 23, a les 19,30 hores, concert de Nadal de la Banda Infantil, Banda Juvenil i educands de l’escola a la sala d’actes de l’Ajuntament. A més, a les 18,00 hores, actuació del Cor de la Unió Musical de Godelleta en el Convent de les Carmelites Descalces amb el seu concert nadalenc.
 També dins de les activitats nadalenques, l’Ajuntament de Godelleta, en col·laboració amb Re-Crear-te, organitza un taller de manualitats nadalenques de l’18 a l’20 a la biblioteca municipal des de les 17,00 a les 20,00 hores, a ell es treballa 01:00 tarda amb adults, una altra amb nens i l’última amb la família a el complet.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*