Ismael Corell, del Partit Independent per Turís, és elegit nou alcalde per als pròxims dos anys amb els vots del PIPT i PP 

Post també disponible en: Castellano

Comença la nova legislatura a Turís amb la constitució de la nova corporació municipal en el qual el cap de llista del Partit Independent per Turís (PIPT), Ismael Corell, governarà els dos primers anys i els dos últims ho farà el popular Francisco Ricau.

Aquest dissabte s’ha constituït la nova corporació municipal que conforma el ple per a la legislatura 2023- 2027. El tràmit democràtic, continuació de les eleccions celebrades el passat 28 de maig, s’ha iniciat conformant la mesa d’edat i posteriorment els regidors han accedit al saló de plens per a jurar o prometre el càrrec i procedir a l’elecció del nou alcalde.

Ismael Corell García ha rebut la vara de comandament de mans del regidor de més edat i el que serà el seu successor en el càrrec, Francisco Ricau Ibáñez, del Partit Popular. En les seues primera paraules com a alcalde, Ismael Corell ha donat “les gràcies a totes les persones que m’han acompanyat i a totes les persones que el passat 28 de maig van fer possible la festa de la democràcia anant a votar”.

A més, ha dedicat afectuoses paraules a la seua família: “gràcies per aguantar-me. Realment van ser ells els que aquesta vegada em van animar a seguir”, tal com va confessar.

I aquesta línia, també va manifestar el seu “agraïment i enhorabona als companys de l’equip de govern i a tots els regidors de qualsevol llista que han sigut triats per a conformar la nova corporació”. Amb un record especial a aquells regidors “que ja no segueixen, però amb els quals he coincidit, tant amb mi com en l’oposició”.

El govern local estarà conformat pels quatre regidors del Partit Popular al costat dels tres del PIPT; mentre que l’oposició la representarà el PSPV-PSOE amb sis edils, liderada pel fins hui alcalde Eugenio Fortaña.

Organigrama de govern:

Tal com ha detallat el mateix Ismael Corell, a més de l’alcaldia sota el seu càrrec estaran les àrees de Comerç, Indústria, Personal, Policia i Cementeri. La resta de repartiment de competències quedarà de la següent manera:

  • Francisco Ricau (PP): Primer tinent d’alcalde i Regidor Agricultura, Hisenda, Medi Ambient i Urbanitzacions.
  • Pepe Crespo (PIPT): Segon tinent d’alcalde i Regidor d’Obres i Urbanisme.
  • Sonia Sancho (PP): Tercer tinent d’alcalde i Regidora d’Educació i Cultura.
  • Carmela Collado (PIPT): Quart tinent d’alcalde i Regidora d’Assumptes Socials, Integració i Sanitat.
  • Antoni Segura (PP): Cinqué tinent d’alcalde i Regidor de Festes.
  • Estefanía Almela (PP): Regidora d’Esports i Joventut.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*