El popular David Gras seguirà al capdavant de l’alcaldia de Cortes de Pallás amb el suport de Porvenir (PXV)

Post també disponible en: Castellano

El popular David Gras seguirà al capdavant de l’alcaldia de Cortes de Pallás durant els pròxims dos anys i mig gràcies al suport dels regidors del Partit Popular i de la formació Porvenir (PXV), després de reeditar totes dues agrupacions el pacte de govern subscrit la passada legislatura i en el qual les dues forces polítiques ja van compartir l’alcaldia. 

Una legislatura l’anterior “en la qual ja va haver-hi molt bona sintonia i es va treballar molt ben junts”, com ha destacat el cap de llista de Porvenir, David Herrera, qui accedirà a l’alcaldia l’últim any i mig de la legislatura que ara s’inicia.

Després de l’escrutini, a Cortes de Pallás el Partit Popular, liderat per David Gras, ha sigut la formació més votada en aquestes eleccions municipals en obtindre 3 regidors; els va seguir Porvenir amb 2 regidors; i el PSPV-PSOE amb 2 regidors.

Durant la seua presa de possessió, David Gras ha volgut remarcar “la responsabilitat que assumisc en guiar aquest bell poble cap a un futur ple d’esperança i prosperitat”; així com “agrair el suport incondicional de la meua família, amics i a tots els que han confiat en nosaltres i ens han brindat el seu suport. El vostre vot i la vostra confiança són el motor que impulsa el nostre compromís de servir-vos amb honestedat, integritat i dedicació. Promet ser la vostra veu, el vostre defensor i el vostre representant en cada decisió que es prenga en benefici del nostre poble”, tal com va manifestar David Gras.

El reelegit alcalde també ha tingut la gentilesa de “felicitar a tots els regidors que conformen la nova corporació i acomiadar als que deixen de ser-ho, especialment a Pepe Moltó per la seua labor com a servidor públic de Corts durant tants anys”, segons va dir.

En el seu discurs de presa de possessió, David Gras va ressaltar amés que ara “comença una nova legislatura, on el futur equip de govern ens comprometem a treballar incansablement pel benestar de tots els veïns de Cortes de Pallás. Com ja sabeu, continuem governant en coalició, perquè així ho heu volgut i perquè tenim la capacitat d’entendre’ns i ens uneix l’amor per veure créixer el nostre poble”.

“Però no podem fer tot això sols. El meu major desig hui és que us uniu a nosaltres en aquest viatge. Junts podem aconseguir grans coses. Convide a cadascun de vosaltres a participar activament en el desenvolupament del nostre poble, a aportar les vostres idees, els vostres coneixements i la vostra passió. Cada veu compta i som ací per a escoltar-vos. Finalment, dir-vos que hui ens embarquem en un nou capítol de la nostra història. Un capítol ple de promeses i desafiaments, però també d’oportunitats infinites. Com a alcalde, estic compromés a liderar aquest poble cap a un futur brillant, on tots puguem viure en pau, prosperitat i harmonia”, tal com va finalitzar David Gras el seu discurs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*