La campanya #culturaacasa torna a l’oferta musical aquest cap de setmana a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

#lelianasona torna a les xarxes per a difondre el treball creatiu de músics de l’Eliana. Aquest segon lliurament es publicarà el dissabte 2 de maig a les 19:00

La campanya #culturaacasa, posada en marxa per la Regidoria de Cultura, ha gaudit en les seues dues primeres setmanes d’un gran acolliment per part del públic. El cicle de difusió del treball d’artistes locals a través d’internet es va centrar en la seua estrena del passat 18 d’abril, sota el títol de #lelianasona, en la difusió de vídeos amb creacions musicals de diversos estils protagonitzats per intèrprets i agrupacions locals. La segona edició, publicada dissabte passat 25 i batejada com #lelianaliteraria, va tindre com a argument la literatura i va aglutinar poemes, relats i narrativa que els elianers i elianeres amb inquietuds en l’art de l’escriptura van voler compartir amb el públic.

Dissabte que ve 2 de maig, l’àrea de Cultura condueix l’activitat de nou cap a la música amb una segona edició de #lelianasona. Per a participar, com en setmanes anteriors, és necessari contactar prèviament amb la Regidoria a través del correu cultura@leliana.es, on els amants de la música podran conéixer el procediment per a participar. La convocatòria està oberta a agrupacions i músics de qualsevol edat i estil, tant instrumentistes com cantants, i tan sols caldrà enviar un vídeo amb l’enregistrament de la seua obra, siga pròpia o d’un altre autor.

Les propostes musicals es podran enviar fins al dijous 30 i es publicaran el dissabte 2 de maig a les 19.00 hores en les xarxes socials de l’Ajuntament, en el canal de YouTube, en Facebook i el perfil oficial d’Instagram @lelianagram. En les pròximes setmanes, el programa continuarà organitzant més convocatòries participatives de diferents manifestacions culturals.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha destacat el “alt nivell artístic i participatiu de les anteriors edicions, tant en el que a música es refereix com a literatura”, insistint que “la Regidoria de Cultura continuarà treballant durant el confinament per a fer arribar a la ciutadania diverses manifestacions artístiques fins a les seues llars”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*