L’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i comarca sol·licita ajudes al comerç, autònoms i empreses pel coronavirus

Un imagen panorámica del pueblo de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

“La associació d’empresaris i autònoms de Buñol i comarca comunica: en referència a la petició d’ajudes per als nostres comerços, autònoms i empreses de la localitat traslladant l’extrema necessitat a l’ajuntament i en concret a la junta de portaveus dels partits polítics representats en el nostre plenari, representants dels agents socials comissions obreres CC OO i Unió General de Treballadors UGT.

Després de les reunió mantinguda el diumenge dia 26 d’abril, acorden ajudes en una quantia de 160.000 euros repartida en dos conceptes, un en concepte d’ajuda en emergència social dotada en 50.000 euros més de la que estava dotada i una altra creada per a ajudes directes per i per a comerços, autònoms i empreses en 110.000 euros. Esta última en primera fase, donant preferència aquells d’extrema necessitat. Depenent de la necessitat s’ampliaren en fases amb altres aportacions econòmiques.

L’associació tendix la mà per a col·laborar i desenrotllar grups de treball en les successives reunions amb la finalitat d’agilitzar les ajudes per a comerços, autognoms i empresas.”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*