La Cantábile de Cheste rep a les corals de Macastre i Turís en un concert en el teatre Liceu

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 10 d’octubre, el Teatre Liceu va obrir les seues portes per a acollir un concert coral programat dins de l’agenda cultural municipal de tardor, en el que a coral Cantábile de l’Associació Musical La Lira de Cheste va ser amfitriona de les corals de la Societat Musical Santa Cecília de Macastre i Vicent Ribes de Turís.

Abans de donar començament, Rosa Magraner, membre la Cantábile, va dedicar unes paraules d’agraïment a les entitats patrocinadores, a la Federació de Societat Musical de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i a l’Institut Valencià de Cultura (IVAC) ; així com a la regidoria de Cultura, pel seu suport, i al públic assistent, per fer possible el concert.

La primera part va consistir en un original repertori de música tradicional africana oferit per la coral de Macastre, sota la direcció d’Astrid Crone. “La coral de Mascastre va nàixer en 2005 i en l’actualitat està formada per 35 veus de diverses edats; han actuat per tota la geografia espanyola i són un referent en la comarca amb un repertori variat que comprén composicions medievals, renaixentistes, barroques i populares”, va explicar Magraner. “El passat 3 d’octubre vam ser acollits en la seua població i hui esperem que disfruten ací tant com ho vam fer nosaltres i nosaltres allí”.

La segona part del concert la van protagonitzar les corals de Cheste i Turís, dirigides per Ignacio Rodrigo, interpretant conegudes cançons com Potser, potser, Quinze anys té el meu amor, La revetla de la colom o el bolero Amb tu en la distància, que van repetir per a tancar l’acte davant dels aplaudiments, com a senyal a les mesures de seguretat que es van prendre per a evitar contagis, tal i va apuntar el director, agraït per la càlida acollida del públic. Així, els i les coristes van mantindre la distància estipulada en l’escenari i van portar màscara en tot moment, mentres que els directors van usar viseres transparents per a poder donar les indicacions necessàries.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*