La cita anual amb el Cachulí de Requena es prepara ja en el marc de la XXVI Mostra de l’Embotit

Magro, harina, patata, tocino, ajos tiernos, aceite, sal y mucha tradición.
Magro, harina, patata, tocino, ajos tiernos, aceite, sal y mucha tradición.

Post també disponible en: Castellano

Magro, harina, patata, tocino, ajos tiernos, aceite, sal y mucha tradición.
Magre, farina, patata, cansalada, alls tendres, oli, sal i molta tradició.

El concurs se celebrarà el diumenge 10 de febrer al recinte firal de la localitat

Les inscripcions, que poden ser individuals o grupals, són gratuïtes i es poden fer fins al 5 de febrer a la SAT de l’Ajuntament

Magre, farina, patata, cansalada, alls tendres, oli, sal i molta tradició. Són els ingredients protagonistes del VI Concurs d’Elaboració de Cachuli, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Requena el proper 10 de febrer. El certamen, emmarcat en la Mostra de l’Embotit, persegueix divulgar i enaltir aquest pla típic de la gastronomia de la localitat.

L’Ajuntament de Requena facilitarà els ingredients bàsics per elaborar la tradicional recepta i la llenya, que es podran recollir el mateix diumenge al matí a l’estand del consistori, ubicat al recinte firal. Els participants hauran de portar els estris de cuina necessaris així com les trébedes.

La sisena edició del concurs que premia el millor Cachuli del món, es durà a terme en el marc de la XXVI Edició de la Mostra de l’Embotit de Requena.

Es pot concursar individualment o en grup i s’ha de formalitzar al Servei d’Atenció i Tramitació (SAT) del consistori, des del 28 de gener fins al 5 de febrer de 2019. La inscripció és gratuïta i comporta una targeta d’aparcament per al dia de l’esdeveniment.

Després del lliurament de plats, s’assignarà un número a cada concursant per garantir l’anonimat davant del jurat. El regidor de Comerç costat de representants de diferents associacions del municipi, seran els encarregats de degustar i resoldre el certamen. Els diplomes aniran acompanyats de lots de premis amb productes típics requenenses com vi, formatge, pastes, cafè, oli, embotit i licors.

Mostra de l’Embotit 2019

La XXVI Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena se celebrarà del 8 al 10 de febrer de 2019 a l’recinte firal situat a l’avinguda Festa de la Verema de la localitat. Un esdeveniment que reivindica, edició rere edició, la riquesa gastronòmica al costat de la tradició, cultura i innovació de Requena. Edició rere edició nombrós públic assistent gaudeix d’aquesta mostra a través dels disitintos expositors i l’oferta cultural i turística paral·lela.

Els tiquets degustació es poden adquirir per avançat a l’Oficina de Turisme de Requena o bé, en la mateixa Mostra. Amb l’objectiu de connectar la fira amb altres poblacions mitjançant transport públic, aquells visitants que presenten el seu bitllet de tren comptaran amb un 10% de descompte en les seves compres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*