La Denominació d’Origen València aconsegueix el premi al Millor Consell Regulador de vi 2020

Post també disponible en: Castellano

La Denominació d’Origen València està d’enhorabona, després d’aconseguir el guardó al Millor Consell Regulador de Vi 2020, en els Premis *Verema. Un certamen en el qual són els mateixos aficionats i participants d’aquesta gran comunitat del vi, els qui voten als nominats.

El president de la DO València, Cosme Gutiérrez ha manifestat la seua enorme satisfacció per aquest reconeixement, que és sens dubte, “el resultat de l’extraordinari treball realitzat per tot l’equip que conforma aquest organisme: cellers, enòlegs, viticultors i comercials entre altres, que dia a dia continuen esforçant-se per a donar a conéixer i oferir els seus millors productes al públic consumidor”.

Un guardó que enguany té a més un mèrit excepcional, “a causa de la delicada situació que hem travessat en el sector del vi, a causa de la pandèmia i que no ens l’ha posat gens fàcil”, ha assegurat el president d’aquesta entitat.

Cal recordar que el lliurament dels Premis Verema 2020 tindrà lloc el dijous 15 de juliol, de 2021, a les 19 hores, a l’Hotel Balneari Les Arenes, de València. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*