La Federació d’Associacions de Comerciants i Empreses de la Foia renova els seus càrrecs directius

Post també disponible en: Castellano

Els  membres de la junta  de la Federació d’Associacions de Comerciants i Empreses de la Foia es van reunir dimarts passat dia 1 de març en les instal·lacions de Buinsa. En aquesta reunió estaven representades les associacions d’Alboraig, Bunyol, Xiva, Turís i Iàtova, amb l’absència de Xest, també membre d’aquesta federació.

El principal objectiu d’aquesta reunió va ser la renovació dels seus càrrecs directius, el president triat és D. Juanjo Clemente, de l’associació d’Alboraig, tresorer Sr. Jorge Xirivella de l’associació de Xiva i Secretari Sr. Pedro Rubio de l’associació de Bunyol, amb aquesta renovació es pretén impulsar i reprendre iniciatives conjuntes que afavorisquen els interessos dels associats d’aquesta federació.

Una de la primeres accions que es duran a terme és la posada en marxa d’una guia amb totes les empreses, serveis i comerços associats de la Foia.

També es van arribar a acords en la promoció de cursos, tant informatius com formatius, amb l’ajuda de la Mancomunitat i Buinsa.

Aquest pròxim dijous dia 10, a l’ajuntament d’Iàtova,  es realitzarà  una primera xarrada informativa d’ajudes per a la digitalització d’empreses i comerços (KIT DIGITAL), a la qual assistiran els associats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*