La Guàrdia Civil deté a l’atracador d’una gasolinera en la localitat de Nàquera

Post també disponible en: Castellano

L’autor utilitzava una arma blanca de grans dimensions per a la comissió dels fets

En el registre domiciliari efectuat es va trobar la vestimenta utilitzada per a la comissió dels robatoris, així com el vehicle en el qual l’autor es traslladava durant els mateixos

La Guàrdia Civil de València deté a l’autor de diversos robatoris amb força comesos en la localitat de Nàquera. L’autor portava un ganivet de grans dimensions per a la comissió dels fets. 

L’Operació ‘PURPLE KNIFE’ va començar el mes de novembre passat, després de tindre coneixement de la comissió de 2 robatoris amb violència en una gasolinera de la localitat de Nàquera, emprant una arma blanca. En tots dos fets, l’autor va assaltar el mateix establiment en les hores prèvies al tancament i empunyant un ganivet de grans dimensions amb el qual amenaçava a l’empleada perquè introduïra la recaptació del dia en la motxilla que ell mateix portava. L’autor ocultava el seu rostre i les seues mans per a no ser identificat, fugint a peu del lloc. 
Després d’una àrdua investigació per part dels agents, s’arriba a la conclusió que l’autor resideix en un habitatge pròxim al lloc de la comissió dels fets, per la qual cosa s’intensifica la labor preventiva en aquesta zona. 
Amb les dades obtingudes fins al moment, la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb la Policia Local de Nàquera, es realitzen serveis d’identificació de vehicles i persones, donant com a resultat, després de diversos mesos de cerca, a un home que reuneix les característiques de l’autor dels fets. Després de verificar que es tracta del mateix i efectuar un registre domiciliari, en el qual es localitzen les peces de roba utilitzades en la comissió dels fets i el vehicle en el qual es traslladava, es procedeix a la seua detenció el 23 de gener a Nàquera. 
El detingut és un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola a qui se li imputen 2 delictes de robatori amb violència i intimidació.
Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*