La Junta Local Fallera de l’Eliana suspèn les Falles 2020

Post també disponible en: Castellano

L’any que es mantindran els i les representants de les quatre
comissions de la localitat i es plantaran els mateixos monuments

La Junta Local Fallera de l’Eliana es va reunir a la tarda de dimecres, 29 d’abril, de manera extraordinària i per via telemàtica per acordar la suspensió definitiva de les Falles 2020. La decisió s’ha adoptat, per unanimitat, d’acord amb la actual situació de crisi sanitària provocada pel COVID-19 i davant la falta de garanties per a la seva plena celebració dins d’aquest any.

Per això, es prorrogaran els càrrecs de JLF així com els i les representants de les quatre comissions per a l’exercici 2021. La Junta, però, valorarà i proposarà un nou calendari faller en els propers mesos en què no contemplarà la repetició dels actes de proclamació i presentacions de les Falleres Majors i presidents ja celebrats aquest any.

Finalment, s’ha acordat que es plantaran els mateixos monuments de l’any 2020 amb el compromís, per part de les comissions, d’ampliar-dins de les seves possibilitats econòmiques. Aquests monuments es traslladaran en les properes setmanes a el lloc marcat per l’Ajuntament de manera planificada per al seu correcte emmagatzematge.

El regidor de Cultura Festiva, Enrique Martínez Escrivà, ha declarat que aquesta decisió va en línia amb les adoptades per altres Juntes Locals, a la vista de no poder celebrar la setmana fallera en condicions de seguretat sanitària. “Després d’aquesta conclusió ara només ens queda mirar endavant i començar a treballar per organitzar les millors falles possibles en 2021. El món faller de l’Eliana està ja en aquest camí després d’enfrontar, amb sentit comú i responsabilitat, a un dels escenaris més complicats de la seva història “, ha explicat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*