La neu causa nombrosos problemes de mobilitat a Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

La neu ha continuat caient en abundància durant la passada nit en els municipis de al nord i de l’oest de la comarca Requena-Utiel, com és el cas de Venda de l’Moro, Villargordo de l’Cabriel i Xera. Els acumulats de el blanc meteor oscil·len entre els 5 centímetres on menys a nevat i els 30 on més.

Excepte en algunes zones concretes, la nevada dels últims dies a la comarca pot qualificar-se de “moderada”. On menys ha nevat ha estat a les terres planes de terme municipal de Requena, on s’ubiquen les pedanies de Els Ducs, Camp Arcís i Cases d’Eufemia, entre d’altres.

L’acumulació de neu registrada des de dijous passat està ocasionant problemes de mobilitat, tant en carreteres, com en els carrers de les poblacions; tot i que els consistoris estan fent tasques de neteja en carrers i voreres. També les llevaneus estan netejant els trams més complicats de les carreteres.

A les deu del matí hi havia cessat la nevada i s’han obert algunes clarianes al cel, sembla que la tendència és a millorar. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*