La Pobla de Vallbona habilitarà Espai Vallbona per a activitats socioculturals

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona habilitarà Espai Vallbona com a nou centre sociocultural per al municipi. El consistori ha firmat un acord amb el propietari de l’immoble que permetrà l’ús de les instal·lacions durant quinze anys i convertirà este antic restaurant en un espai d’ús municipal.

El nou espai sociocultural disposa d’una superfície de 1.000 metres quadrats i està ubicat al carrer Guillermo Roch, en una de les vies principals del municipi. L’Ajuntament té previst que en poc més d’un any finalitzen els treballs d’adequació del local i que puga entrar en funcionament.

Espai Vallbona és el resultat de l’interés de l’Ajuntament per oferir nous espais per a programar activitats al municipi i és fruit d’escoltar les aportacions dels diferents Consells de Participació Ciutadana on s’ha plantejat esta necessitat. Des del consistori s’apunta que amb este nou centre es ve a cobrir una necessitat que el municipi arrossega des de fa anys a l’hora de disposar d’espais on programar activitats amb gran afluència de públic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*