La Policia Local de Bunyol sanciona un bar i a diversos veïns per incomplir les normes anti Covid-19

Post també disponible en: Castellano

Des d’Interior s’informa la població que la Policia Local ha actuat en cases privades sancionant actuacions il·legals este cap de setmana.

L’edil d’Interior de Bunyol, María Vallés, informa la població que este cap de setmana la Policia Local de la localitat ha intervingut en vivendes privades i també en un bar del municipi, perquè no s’estaven complint les normes. En el cas de vivendes no eren convivients les persones que estaven dins i en el del bar estaven incomplint amb la presència de persones dins consumint, ja que tan sols es permet que òbriguen per a realitzar menjars per a portar.

Així que des de l’Ajuntament de Bunyol fan una crida a la ciutadania en el compliment de les actuals normes vigents per a frenar l’expansió del virus. “En cas que no es complisquen la Policia Local està intervenint. Tots hem de ser responsables perquè podem tindre quelcom de normalitat en les nostres vides. A més també vull agrair la col·laboració ciutadana amb les crides a la policia en el moment veuen que no es complixen les normes”

“La Policia està sancionant en aquells domicilis o locals comercials que no complixen la normativa. La nostra policia és molt eficient però no podem tindre un policia darrere, prec que els veïns no es relaxen perquè tots desitgem poder tornar com més prompte millor a la nostra vida anterior a la pandemia”, va finalitzar l’edil responsable d’esta àrea en el Consistori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*