La regidoria de Turisme de Bunyol organitza “Turista en el teu pueblo”, una setmana repleta d’activitats de turisme cultural per a les fires 2020

Post també disponible en: Castellano

Aquestes fires seran les més atípiques des de fa molt de temps, com ja sabeu a causa del Covid-19 pràcticament tots els actes i esdeveniments de la setmana festiva han estat cancel·lats.

No obstant això, la regidoria de Turisme que porta treballant tot l’estiu a la promoció d’activitats turístiques, complint sempre les mesures de seguretat recomanades pel Ministeri de Sanitat, ha volgut programar una setmana d’activitats de turisme cultural aquest cop per als habitants de Bunyol.

“Turista al teu poble”, és una setmana repleta d’activitats, on les empreses que treballen habitualment en el turisme cultural de la localitat ens explicaran la història i curiositats dels llocs més emblemàtics de Bunyol. Segur que molts bunyolers i bunyoleres es sorprenen de la història i els personatges que envolten llocs com el cementeri, el castell, com es vivia al segle XIX o com es va viure a Buñol la Guerra Civil.

Aquesta setmana té activitats de tot tipus, tant per als més petits i grups familiars com recerques de l’tresor al castell o visites guiades teatralitzades on una iaia entranyable comptarà a les famílies com es vivia al segle XI, així com activitats per a un públic més adult com la visita guiada al cementeri maçònic, al astell o un recorregut pel poble per explicar la Guerra Civil.

Potser aquesta setmana de fires tan atípica servisca a perquè els habitants de Bunyol es submergisquen en la història de la localitat i coneguen els seus secrets i el seu valor. Diuen que un mai fa turisme al lloc en el qual viu, però, conèixer el nostre poble ens ajudarà a cuidar-lo i valorar-lo més.

Per això, la regidoria de Turisme us convida a participar i a gaudir de “Turista al teu poble”, una setmana plena de cultura i activitats per a tothom. Les places són limitades i sota reserva prèvia.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*