L’Ajuntament de Bunyol abonarà aquesta setmana vinent a 54 negocis locals les ajudes de la primera fase del Pla Resistir

Post també disponible en: Castellano

L’alcaldessa de Buñol, Juncal Carrascosa, ha confirmat que la primera fase del Pla Resistir “ja ha conclòs en la localitat amb un muntant total de 124.000 euros dels 227.000 previstos”.

Segons ha explicat a l’alcaldessa, “han sigut 54 els negocis que han sol·licitat aquestes ajudes, tots ells amb les CNAE’s del decret. Aquest dimarts se signarà la resolució i aquesta mateixa setmana es pagaran. Serem uns dels primers a repartir aquestes ajudes”, tal com ha destacat la primera autoritat local.

“Amb la resta, 103.000 euros, es realitzarà una segona convocatòria amb uns altres CNAE’s de negocis diferents als de la primera fase. Aquesta setmana convocarem un CES per a concretar. La meua idea com a alcaldessa és que s’utilitzen les mateixes bases i que siguen ajudes igualment ràpides”, ha assegurat l’alcaldessa, qui ha recordat que han sigut “només tres negocis els que s’han quedat fora d’aquestes primeres ajudes perquè no complien el sol·licitat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*