L’Ajuntament de Xest instal·la pantalles protectores per als treballadors i treballadores municipals

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha instal·lat 24 pantalles protectores en els edificis de l’administració pública en què es dóna atenció presencial a la ciutadania.

Es tracta de pantalles de metacrilat per a mantindre la distància de seguretat i protegir de possibles contagis tant a treballadors i treballadores com a les persones a qui es dóna atenció. Tal com s’ha informat des de la regidoria d’Ocupació, pròximament s’instal·laran 10 pantalles més, de manera que tots els edificis municipals en què es dóna atenció al públic compten amb esta mesura de protecció. En total, la instal·lació de les 34 pantalles suposa una inversió de 3.000 euros.

“Ya estan posades en l’edifici de Servicis Socials, en l’AU, en la planta baixa de l’Ajuntament i en els departaments d’Urbanisme, Secretaria, Tresoreria i Intervención”, ha explicat el regidor de Personal, José Vicente Guijarro. “Además, estem a l’espera de rebre pressupostos per a la col·locació d’estores de desinfecció en els col·legis i en l’Ajuntament. També regularem l’atenció a la ciutadania, perquè puga donar-se de forma directa per mitjà de cita previa”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*