L’Ajuntament de Xest manté la seua col·laboració amb el centre de salut i posa a la seua disposició una auxiliar d’informació

Centro de Salud de Cheste.
Centro de Salud de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Les regidories de Sanitat i Ocupació s’han coordinat per a poder oferir un reforç temporal a la plantilla de l’ambulatori a través de la contractació d’una treballadora que s’ocupa, des de la setmana passada, d’oferir informació general als i les pacients a l’entrada de l’ centre.

“De la mateixa manera que vam instal·lar la carpa i la caseta d’obra en els voltants de l’ambulatori quan ens ho van proposar, des de la regidoria de Sanitat seguim a disposició el Centre de Salut per a ajudar en el que estigue al nostre abast; en aquesta ocasió coordinant-nos amb Ocupació per poder aportar una treballadora que està ajudant a millorar el funcionament de centre i l’atenció ciutadana”, ha declarat la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.

L’auxiliar va començar a treballar el dimecres passat, 3 de març, en horari de matí, coincidint amb l’inici de la vacunació a les persones d’entre 80 i 89 anys.

“Aquest reforç que ens envia l’Ajuntament ens serveix per fer el filtre i recepció a l’entrada de l’ambulatori, és a dir, ara tenim una persona que classifica als i les pacients en funció de les seues demandes i els dirigeix ​​cap al lloc oportú, fent una tasca molt important de filtrat per evitar aglomeracions, sobretot en les franges horàries de major afluència”, ha declarat el coordinador mèdic de el Centre de Salut, Esteban Rosero.

Tal com ha explicat Rosero, properament començaran les vacunacions de grups cada vegada més amplis, que repercutirà en una major afluència a el Centre de Salut, que es podrà controlar de manera més eficaç a partir d’ara.

“Aquesta treballadora formava part de la borsa municipal per pal·liar les conseqüències de la Covid-19 que vam crear sabent que la pandèmia portaria amb si nous els nínxols d’atur. A més, suposa una col·laboració amb Salut Pública, facilitant que es compleixen les mesures de seguretat i contribuint a que s’agilitze el procés de vacunació”, ha declarat el regidor d’Ocupació, José Vicente Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*