L’alcalde Xavier Jorge es reuneix amb el president de la Diputació de València per a tractar temes fonamentals per a Vilamarxant

Post també disponible en: Castellano

El carril bici a Riba-roja del Túria, el manteniment i neteja de la CV-370, les mesures per a reduir la velocitat en el nucli urbà o la futura ronda CV-370 van ser alguns dels punts tractats

L’alcalde Vilamarxant, Xavier Jorge, s’ha reunit amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, per a tractar temes fonamentals que afecten el futur de la localitat del Camp de Túria a curt termini. La cita ha servit per a posar de manifest la bona voluntat de les dos parts per a aconseguir que Vilamarxant continue millorant en benefici de la ciutadania.

Durant la reunió, s’ha tractat el carril bici que unirà Vilamarxant amb Riba-roja del Túria, en paral·lel a la carretera, del qual ja existeix un projecte bàsic on s’analitzen les possibles alternatives per a la seua realització. Les dos administracions han de decidir quina és la millor alternativa per a dur a terme esta demanda i, posteriorment, licitar el projecte d’execució material.

D’altra banda, Jorge i Gaspar han parlat del manteniment de la CV-370, via que uneix Riba-roja i Pedralba. En l’actualitat ja s’estan realitzant labors de neteja dels marges, així com el manteniment de la carretera. També es van analitzar les diferents opcions i alternatives per a reduir la velocitat dels vehicles al seu pas pel nucli urbà de Vilamarxant en esta via.

Finalment, també s’ha analitzat l’estat del projecte de la ronda de la CV-370. S’està a l’espera que es dictamine l’avaluació ambiental de la CV-50 per a fer coincidir la unió i donar-li uniformitat a la circumval·lació que connectarà tant la CV-370 com la CV-50 en una ronda a Vilamarxant. Està previst que durant el present any es dictamine l’avaluació de l’impacte ambiental de la CV-50 i, després d’este tràmit, es comence el projecte de la ronda CV-370.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha afirmat que esta reunió “ha servit per a posar-nos al dia en projectes fonamentals per al transcórrer del nostre poble i que necessiten del suport de la Diputació de València”.

“La cita ha sigut molt pròxima i estem convençuts que en els pròxims mesos veurem avanços significatius en tots els plans tractats que afectaran els veïns de Vilamarxant. Des de l’Ajuntament treballem per a fer realitat les peticions del nostre municipi”, ha agregat el primer edil, qui va estar acompanyat pel regidor Gabriel Castellano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*