«L’Artística» de Bunyol organitza un Seminari Jazz a càrrec del contrabajista Jaime Serradilla

Post també disponible en: Castellano

El pròxim 1 de maig, la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol, en col·laboració amb MpMusic i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, organitza un Seminari Jazz a càrrec de Jaime Serradilla, Catedràtic interí de Contrabaix Jazz del Conservatori Superior de Música “Manuel Castillo” de Sevilla, on imparteix les assignatures de Contrabaix jazz, Harmonia Jazz, Conjunt de Jazz i Piano Jazz 2n Instrument.

Compta amb una vasta formació musical en les millors institucions musicals d’Espanya, sent el primer llicenciat andalús en l’especialitat de contrabaix jazz, després de completar els seus estudis en Musikene, Sant Sebastià, en l’especialitat de Jazz Contrabaix. És a més Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Sevilla, compta amb un Màster en Investigació i Anàlisi del Flamenc per la Universitat Pablo de Olavide, completant la seua formació amb un títol de Postgrau en Psicoteràpia Gestalt i el Certificat d’Aptitud Pedagògica per la Universitat de Sevilla.

Ha sigut alumne permanent de Ueli Scherer, Jordi Rossi, Perico Sambeat, Roger Mas o Gonzalo Tejada, entre altres, assistint a seminaris impartits per Chuck Israels, Dave Holland, Barry Harris i Edward Simon, entre altres.

Va formar part de l’equip pedagògic que va elaborar el projecte i l’actual pla d’estudis dels estudis superiors de jazz en els conservatoris superiors d’Andalusia, formant part del professorat en iniciatives com els seminaris Jazz Sierra d’Aracena en 2012 i 2013, en Jazzaula a Sevilla de 2011 a 2015 o en l’Associació Soberao Jazz de Dos Hermanas, entre altres, oferint nombroses masterclass de Combo Jazz, Contrabaix Jazz i Harmonia Jazz, especialment a Andalusia.

En aquesta ocasió, visita Bunyol per a oferir un concert al costat de JAT Jazz Trio, liderat pel músic buñolense Jose Antonio Tello Masmano, en el repertori del qual destaca “Suite Andalusina”, composició del propi Serradilla. Aprofitant la seua estada en la localitat, la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol al costat de MpMusic i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, organitzen un Seminari Jazz el pròxim 1 de maig, en el qual el contrabajista sevillà compartirà les seues vivències i experiències en el món de la música amb els seus alumnes. Aquests podran assistir com a oïdors o com a membres actius de la classe, que es desenvoluparà en format blegue, treballant sobre estàndards del jazz i exercicis, podent fins i tot aconseguir un diploma universitari de 4 crèdits. A més, els alumnes de l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” de Bunyol i integrants de les diferents agrupacions de “Els Lletjos” tindran un preu especial per a assistir al seminari, que compta amb els següents preus d’inscripció:

  • Alumnes de l’escola i integrants de les diferents agrupacions: 25€ actius – 20€ oïdors
  • Alumnes externs: 30€ actius – 25€ oïdors

En el cas de la inscripció amb el Diploma universitari, els preus són els següents:

  • Socis, alumnes i integrants de les diferents agrupacions i alumnes: 85€
  • Resta d’alumnes: 99€

El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 28 d’abril, podent formalitzar-se en Secretaria de l’Artística o a través dels correus electrònics cursosuniversitarios@mpmusic.es i administracion@laartistica.org

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*