L’Eliana protegeix la séquia de la Torre del Virrei

Post també disponible en: Castellano

L’actuació ha inclòs també la posada en valor de l’antic safareig de la zona

L’Ajuntament de l’Eliana ha invertit prop de 12.000 euros per a protegir els trams de séquia de reg que discorren en obert pel carrer Santa Rita amb la finalitat d’evitar ensopegades i caigudes. En concret, l’actuació ha consistit en la instal·lació d’una barana de protecció, una reivindicació dels veïns i veïnes de la zona de la Torre del Virrei.

La nova barana està elaborada amb fusta de pi tractada per a una millor integració en l’entorn i disposa de capta fars reflectors per a la seua visualització nocturna. En concret, s’han executat 161 metres lineals, repartits en un tram total de 406 metres, que comprén des del carrer Alborache fins al carrer Concepción. 

D’altra banda, el Consistori ha millorat també l’entorn de l’antic safareig de la Torre, netejant-lo, reparant les peces ceràmiques danyades i retallant les canyes que sobrepassen del mur. A més, l’obra es completarà amb una xicoteta solera perimetral de protecció.

L’alcalde, Salva Torrent, ha anunciat que la posada en valor de la zona continuarà en les pròximes setmanes amb la col·locació d’un faristol informatiu sobre la Torre i el safareig, d’un codi QR, amb la plantació d’un xiprer i amb la instal·lació de bancs, en el quals s’invertiran altres 4.700 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*