L’Hospital de Manises, premiat com a millor centre públic per la seua gestió hospitalària global

Post també disponible en: Castellano

El centre sanitari estava nominat a les categories de Dona, Renyó i Vies Urinàries i a la Gestió Hospitalària Global, rebent el guardó en l’última categoria

Aquest reconeixement busca identificar els patrons de bona pràctica i posar en valor la labor d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació

A més, és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat

L’Hospital de Manises ha rebut hui el guardó que premia als millors hospitals del país: els Premis Hospitals TOP 20 atorgats cada any per IQVIA Healthcare en la seua 22a edició. El centre sanitari, que estava nominat en les categories de Dona, Renyó i Vies Urinàries i a la Gestió Hospitalària Global, ha sigut premiat en aquesta última categoria entre els hospitals públics. Aquest reconeixement busca identificar els patrons de bona pràctica i reconéixer la labor d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació.

Amb motiu del guardó, el gerent del Departament de Salut de Manises, el Dr. Ricardo Trujillo ha recordat que “aquest guardó posa en valor l’esforç que els professionals sanitaris del Departament de Salut de Manises han demostrat en aquest últim any tan marcat per una crisi sanitària. Tots els nostres professionals han lluitat per oferir a la població la millor i més eficient assistència sanitària malgrat les dificultats afegides que ha suposat aquesta circumstància”. Ell, juntament amb el Dr. Bader Al – Raies, Coordinador Quirúrgic del centre hospitalari, han recollit els premis entregats en una gala.

A més d’aquest premi, l’Hospital de Manises ha sigut reconegut entre els 10 millors hospitals valencians pels Premis Best Spanish Hospital Awards (BHS). Aquesta iniciativa organitzada per Higia Bechmarking i ASHO premia la gestió clínica dels centres, tant públics com privats, de tot el territori nacional. A més, d’entre el centenar de centres que han optat al premi, l’Hospital de Manises es troba entre els tres únics hospitals públics premiats de la Comunitat Valenciana en la categoria d’hospitals generals i de referència.

Excel·lència Professional i Humana

L’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre compta amb la màxima acreditació QH que ha atorgat IDIS en 2020, la distinció EFQM 500+, la màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió (CEG) i el model d’internacional de gestió de la qualitat més reconegut i estés a Europa. També, és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, les principals àrees clíniques certificades també segons aquestes normes ISO. Així mateix, disposa del certificat de SENSAR com a Hospital Segur.
A més, el Departament de Salut de Manises compta amb el premi Empresa amb Ànima que concedeix ESSAT per la labor que realitza el centre hospitalari en l’àmbit sanitari i per l’excel·lència professional i humana cap als pacients i familiars que cada dia passen per alguna de les àrees del Departament. També ha sigut reconegut amb el Premi Preveure en la categoria d’empresa i institucions per la seua trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*