Manises, primer hospital de la Comunitat Valenciana en complir la normativa d’indumentària en el personal d’urgències hospitalàries

Equipo de Urgencias del Hospital de Manises.
Equipo de Urgencias del Hospital de Manises.

Post també disponible en: Castellano

Equipo de Urgencias del Hospital de Manises.
Equip d’Urgències de l’Hospital de Manises.

L’Hospital de Manises ha renovat la uniformitat dels professionals que treballen en el servei d’Urgències adaptant la vestimenta a la normativa per al personal d’aquesta àrea que marca el Pla Autonòmic dels Serveis d’Urgències Hospitalaris de la Comunitat Valenciana.

Així, metges, infermeres, auxiliars d’infermeria i zeladors que presten els seus serveis en les Urgències de l’Hospital de Manises han estrenat el color blau marí per afavorir que l’usuari del centre pugui identificar millor a quin professional dirigir-se i en quina àrea està oferint assistència sanitària . L’Hospital de Manises és el primer centre hospitalari de la Comunitat Valenciana en adequar la indumentària del personal d’urgències després de la posada en marxa del pla autonòmic.

A més, l’Hospital de Manises també ha condicionat la senyalització del servei d’Urgències d’adults i urgències ginecològiques, identificar-ne les àrees assistencials i consultes d’atenció per tal de facilitar l’accés dels pacients tal com reflecteix aquest Pla.

10 aniversari de l’Hospital de Manises

Des de l’obertura a l’abril de 2009 de l’Hospital de Manises ens hem convertit en una referència de l’atenció sanitària de la Comunitat Valenciana per a oferir un servei d’excel·lència, humà, proper al pacient i innovador. El Departament de Salut de Manises dóna cobertura i assistència sanitària, tant ambulatòria com domiciliària a través de l’hospital, els centres de salut, consultoris locals, centres d’especialitats i Hospital de Crònics situat a Mislata, a més de 193.000 persones de 14 localitats. En aquest període de temps l’Hospital ha consolidat un equip de més de 1.500 professionals centrats en l’assistència de qualitat al pacient i uns excel·lents indicadors en excel·lència i temps d’espera en consultes i temps d’espera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*