Més d’un miler de xiquets participaran aquest diumenge en la Carrera Escolar Caixa Rural Torrent

Post també disponible en: Castellano

Diumenge que ve, 4 de desembre, se celebrarà la Carrera Escolar Caixa Rural Torrent, en la qual està previst que participen més de 1.000 xiquets dels col·legis de la localitat. L’esdeveniment comptarà amb deu carreres en funció de l’edat, que abasta des dels 4 als 13 anys, amb recorreguts entre 200 i 1.000 metres pels carrers del centre urbà. 

La prova donarà principi a les 10 hores des de l’Avinguda Al Vedat i la inscripció és gratuïta. Per a poder participar és necessari inscriure’s en la web de Cronorunner (www.cronorunner.com), sent indispensable la signatura amb l’autorització paterna/materna. Igualment els escolars podran inscriure’s el mateix dia de la carrera de 9 a 9,45 hores. 

En finalitzar les carreres s’entregaran els premis a les tres persones classificades de cada categoria, masculina i femenina, i a més hi haurà obsequis per a tots els participants així com un sorteig d’una Tauleta i una bicicleta. Així mateix, els tres centres amb més participació d’alumnes rebran un premi de 100 euros en material esportiu.

La carrera, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent, s’emmarca en l’acció social que desenvolupa el Fons Social Caixa Rural Torrent, a través de l’organització de carreres escolars, des de fa més de 35 anys, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i fomentar els valors de l’esport com l’equitat,  el treball en equip, la igualtat, la disciplina, la inclusió, la perseverança i el respecte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*