Mompó insta el PP de La Serranía a “continuar treballant contra la despoblació”

Post també disponible en: Castellano

El president del PP de la província de València, Vicent Mompó, i la secretària general, Reme Mazzolari, es reuneixen amb l’executiva comarcal a les Alcubles

El president del Partit Popular de la província de València, Vicent Mompó, ha instat el PP de La Serranía a “continuar treballant contra la despoblació”. “Sé que us esteu deixant la pell per a mantindre vius els vostres pobles”, ha assegurat Mompó, al mateix temps que destacat que “cal seguir en eixa línia de treball constant”.

Tant Mompó com la secretària general del PP provincial, Reme Mazzolari, han donat el seu suport a l’estratègia de la direcció comarcal, encapçalada per l’alcalde de Figueroles de Domenyo Melanio Esteban i la primera tinenta alcalde de les Alcubles, Inma Alcanyís. Més enllà de concretar els seus objectius comarcals, entre els quals estan aconseguir les alcaldies on el PP va ser la força més votada, però no va aconseguir el govern, com és el cas d’el Villar o Andilla, la reunió ha servit reforçar la coordinació amb la resta de comarques.
“Si treballem de manera coordinada i conjuminem els nostres esforços, serem més eficients per a vertebrar la província de València i millorar la vida als nostres pobles”, ha esgrimit el líder provincial. Aquesta reunió està emmarcada en el recorregut que Mompó està realitzant després del Comité Executiu provincial del passat 12 de gener en el qual es va nomenar les direccions comarcals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*