Reconeixement al personal que assegura la neteja, la desinfecció i el manteniment del municipi de Xest

Post també disponible en: Castellano

L’Equip de Govern ha volgut “agrair a totes les persones que componen en estos moments la brigada municipal d’Obres i Servicis el gran treball que estan realitzant en totes les tasques que els competixen, destacant la desinfecció diària de tota la població i, dos vegades per setmana, la de les urbanitzacions i els polígons”.

“A més, es valora que no s’hagen descuidat tasques habituals com la reparació de vials, l’arreplega d’efectes de veïns i veïnes que no respecten la prohibició de depositar-los en el carrer o la col·laboració en l’arreplega del fem que desborda els contenidors de cartó i d’envasos. En matèria de jardineria s’estan realitzant podes i s’estan desbrossant voreres i pipicanes. També es continuen realitzant informes per a la Policia Local sobre deficiències i desperfectes en la població. D’altra banda, els electricistes municipals s’estan fent càrrec de les reparacions i el manteniment de l’enllumenat públic”.

Finalment, es vol destacar “el treball de les netejadores, que s’estan encarregant de mantindre la higiene diària en les dependències municipals, especialment en els espais de l’Ajuntament usats per part dels treballadors i les treballadores que realitzen els seus servicis de forma presencial, així com en les instal·lacions de la policia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*