Vint efectius del Batalló del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat prestaran servici a Utiel

Post també disponible en: Castellano

Durant tota la jornada d’aquest divendres, la Unitat Militar d’el Batalló del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD pertanyent a la Base militar Jaume I de Bétera, estarà realitzant inspeccions de reconeixement i presència en el municipi.

20 efectius de la Unitat Militar donaran suport així les tasques de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat en el compliment de el Reial decret Llei de l’Estat d’Alarma en el qual s’estableixen les mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19 entre les que es troba les restriccions a la circulació.

L’Ajuntament d’Utiel agraeix la tasca especial de l’Batalló del Quarter General Terrestre, de la Unitat Militar d’Emergències i de la resta de Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat per controlar la propagació del coronavirus.

Igualment agraeix el encomiable treball de personal sanitari, farmacèutic serveis socials, treballadors de el sector d’alimentació, transportistes, agricultors i tots els col·lectius que durant aquests dies de confinament segueixen aportant el seu indispensable gra d’arena per atendre la resta de la població que ha de romandre en les seues llars.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*