Un aparatós accident entre dos vehicles a la corba del Mico, a Alboraig, se salda amb dos ferits

Post també disponible en: Castellano

Un dels punts negres de les carreteres valencianes, la corba coneguda com “del Mico”, ubicada a la comarcal CV-425 entre els termes d’Alboraig i Bunyol, ha tornat a registrar aquest dimarts a la tarda un nou accident de trànsit.

En aquesta ocasió han estat dos vehicles els que s’han vist involucrats quan, a l’sembla, un d’ells ha envaït el carril contrari i ha topat amb un altre que venia de front.

Després del xoc, que s’ha registrat a les 17,25 hores, els veïns han alertat el 112 des d’on s’han desplaçat fins al lloc de l’accident efectius de la Guàrdia Civil així com una ambulància medicalitzada que ha prestat atenció al lloc a una dona d’uns 75 anys d’edat. A més, els sanitaris han atès el conductor d’l’altre vehicle, un home de mitjana edat, que finalment ha hagut de ser traslladat en ambulància fins a un centre sanitari.

Al vehicle que ha rebut l’impacte de què ha envaït el seu carril viatjava una parella de jubilats que es desplaçaven fins a la seva xalet a Iàtova.

Posteriorment també s’ha desplaçat fins al lloc un camió de el Consorci Provincial de Bombers que ha contribuït a les tasques de neteja i normalització de la via de comunicació, que ha quedat aclarida amb prou feines una hora després.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*