Xest convoca la XVI edició del concurs d’aparadorisme

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha convocat la XVI edició del concurs d’aparadorisme, una iniciativa de promoció dels negocis locals promoguda des de la Regidoria de Comerç.

“Continuem treballant per a impulsar i recolzar al nostre teixit comercial amb accions com aquesta, en el marc de la campanya Compra a Xest, compra a casa”, ha apuntat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez. “Amb aquest concurs, a més de repartir 1.000 euros en premis entre els comerços, aconseguim que els nostres locals siguen més atractius i animem així al fet que els veïns i veïnes facen les seues compres nadalenques a Xest”.

En aquesta ocasió es repartiran 7 premis de 100 euros i un especial de 300 euros entre els comerços participants. Es valoraran aspectes com el disseny, la il·luminació, el colorit, l’originalitat, la composició, la innovació, l’ús de material reciclat o utilització d’elements en moviment, entre altres.

El 13 de desembre es farà la visita als aparadors participants per part del jurat, format per comerciants del mercat municipal, personal del centre de formació de persones adultes i representants de l’associació de mestresses de casa, la junta local de la AECC, la llar del jubilat i les dues falles locals.

“Anime els negocis a decorar els seus aparadors amb motius nadalencs i a sumar-se així a una iniciativa que posa en valor el comerç de proximitat”, ha declarat l’alcalde, José Morell.

Els establiments interessats podran realitzar la seua inscripció fins al 12 de desembre a l’Ajuntament o en l’oficina de Turisme.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*