Xest inverteix més de 40.000 euros per a la posada a punt de les piscines municipals

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 5 de juliol, es va inaugurar la temporada de piscina a Xest, amb les seues instal·lacions renovades i les mesures Covid en marxa per a evitar possibles contagis.

Inversions
L’Ajuntament ha invertit 43.666 euros a adequar tant la piscina gran com la mitjana. En la piscina mitjana s’han dut a terme les actuacions més importants, ja que s’ha refet el fons per a eliminar les fugides i s’han substituït les escales. En la piscina gran s’han fet tasques de posada a punt.

“Hem invertit més de 40.000 euros a renovar les piscines gràcies a una subvenció de Diputació i pensem realitzar una nova obra per valor de prop de 45.000 euros més quan finalitze la temporada; és important condicionar aquestes instal·lacions que són tan gaudides pels veïns i les veïnes”, apunten des de l’Ajuntament.

Protocols
L’horari de la piscina és d’11 a 20 hores i l’aforament està limitat a 300 persones. Els accessos estan delimitats i és obligatori l’ús del gel hidroalcohòlic per a entrar al recinte. Les persones usuàries han d’usar màscara, excepte en el bany i en les estades de descans, sempre que es respecte la distància de seguretat. L’aforament de dutxes i vestuaris queda reduït al 50% i està prohibit l’ús de les fonts d’aigua potable.

Cursos de natació
Aquesta temporada l’empresa local ChesteFit és l’encarregada d’impartir els cursos de natació que comencen hui, dilluns 5 de juliol, i continuaran fins a final de mes. A més, hi haurà classes de aguagym i bany lliure. “El conveni que hem signat amb ChesteFit és un pas més en la col·laboració de les associacions i empreses amb la regidoria d’Esports. La meua intenció és secundar des de la meua àrea a les entitats que estan impulsant el desenvolupament de l’esport a Cheste”, ha declarat el regidor Francisco Llorens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*