Xest presenta el programa d’activitats organitzades amb motiu el Dia Mundial de les Malalties Rares

Este domingo, 17 de febrero, tendrá lugar una marcha solidaria, a las 12 horas, desde la plaza Doctor Cajal.
Este domingo, 17 de febrero, tendrá lugar una marcha solidaria, a las 12 horas, desde la plaza Doctor Cajal.

Post també disponible en: Castellano

Este domingo, 17 de febrero, tendrá lugar una marcha solidaria, a las 12 horas, desde la plaza Doctor Cajal.
Aquest diumenge, 17 de febrer, tindrà lloc una marxa solidària, a les 12 hores, des de la plaça Doctor Cajal.

Aquest cap de setmana Xest dóna començament a un complet programa d’activitats amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Malalties Rares, organitzat per la regidoria de Sanitat, a càrrec de Mª Ángeles Llorente, al costat de la Federació Espanyola de Malalties Rares, el Institut d’Investigació Sanitària La Fe i les associacions Mirades que Parlen i Per Ells.

Diumenge que ve, 17 de febrer, tindrà lloc una marxa solidària, a les 12 hores, des de la plaça Doctor Cajal. La venda de dorsals, a 5 euros, començarà a les 11 hores a la mateixa plaça i tot el recaptat anirà destinat a la associacions Mirades que Parlen i Per Ells i l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe).

Les activitats continuaran el dijous 21 de febrer, amb una xerrada a càrrec del Grup de Recerca en Biomedicina Molecular, Cel·lular i Genòmica del IIS La Fe, en què participaran com a ponents quatre especialistes dels 24 que conformen aquest equip d’investigació. Així doncs, guiaran la xerrada José María Millán, director de l’equip, i els doctors i doctores Rafael Vázquez Manrique, Ana Pilar Gómez Escribano i Lorena Olivares González.

Finalment, el dissabte 23 de febrer s’inaugurarà una placa a la plaça de la Constitució, on s’organitzarà un vi d’honor i un àpat ofert per les entitats locals col·laboradores: l’Associació Musical Banda La Lira, la Cooperativa Xest Agrària al costat de comerços locals. L’acte començarà a les 17:30 hores per donar pas, a les 19 hores, a l’actuació de l’agrupació musical Amics de la Música, dirigida per Manolo Tarín, que oferirà un concert al teatre Liceu, titulat “Tota una vida” .

El preu de l’entrada és de 3 euros, i anirà destinat a la associacions Mirades que Parlen, Per Ells i al IIS La Fe. La venda anticipada ja està disponible en els quioscos de la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*