Abel Martí obri les negociacions per a formar govern i tendeix la mà a tots enfront de “els quals volen ficar imputats en el govern de la Pobla” 

Post també disponible en: Castellano

El candidat del PP subratlla que “som el partit que ha guanyat les eleccions i que és la primera força política del nostre municipi, per la qual cosa tenim la responsabilitat de garantir des de ja un govern de futur”.

“Dels cinc edils obtinguts per Compromís, dos d’ells, el número tres i cinc, estan imputats pel jutge precisament per la seua gestió en la legislatura, i Compromís continua callat i sense demanar-los que no recullen l’acta”.

“Els ciutadans han castigat a les dues principals forces que integraven el govern anterior, Compromís i PSOE, que perden regidors cadascuna, i a l’alcalde Josep Vicent Garcia i Tamarit, que deixa de ser la llista més votada, deixant clar que la Pobla de Vallbona demana un canvi de direcció a l’Ajuntament”.

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, Abel Martí, ha anunciat que obri les negociacions per a formar govern i tendeix la mà a totes les forces polítiques que han obtingut representació a sa Pobla per a aconseguir un govern fort “enfront dels quals volen continuar i ficar en el consistori als seus imputats”. 
Abel Martí ha donat les gràcies a tots els veïns de la Pobla de Vallbona per la confiança que han mostrat en el projecte del PP, “el partit que ha guanyat les eleccions i que és la primera força política del nostre municipi, per la qual cosa tenim la responsabilitat de garantir des de ja un govern de futur i de canvi, així que hui mateix iniciem les converses amb altres forces polítiques”. 
El candidat del PP ha recordat a més que “els ciutadans han castigat a les dues principals forces que integraven el govern anterior, Compromís i PSOE, que perden regidors cadascuna, i a l’alcalde Josep Vicent Garcia i Tamarit, que deixa de ser la llista més votada, deixant clar que la Pobla de Vallbona demana un canvi de direcció a l’Ajuntament”. 
“Per això, tendim la mà a totes les forces sense excepció. Venim a escoltar, conscients que els ciutadans també no han donat majories absolutes i demanen una entesa entre els diferents partits que han aconseguit representació. Tenim un hemicicle bastant fragmentat i és la nostra responsabilitat arribar a acords”, ha recalcat Abel Martí. 
L’alcaldable del PP ha indicat així mateix que “dels cinc edils obtinguts per Compromís, dos d’ells, el número tres i quatre, estan imputats pel jutge precisament per la seua gestió en la legislatura que ha acabat per les irregularitats en unes oposicions, i Compromís continua callat i sense demanar-los que no recullen l’acta, per la qual cosa deixen clar que la seua aposta és tindre investigats en l’hemicicle i fins i tot en un hipotètic govern”. 
Per això, Abel Martí ha fet una crida als altres partits a la responsabilitat i que “donen l’esquena al govern caduc de Josep Vicent Garcia i Tamarit que les urnes ja han castigat i no permeten que seguim amb aquesta xafogor de regidors investigats que no donen explicacions i volen seguir en les seues funcions com si res”. 
“A les mans de les altres formacions està, per part nostra, el PP s’obri a acords amb les altres forces hagen estat en el govern anterior o en l’oposició per a fer realitat el que van demanar els ciutadans el 28 de maig: un canvi de rumb a la Pobla de Vallbona”, ha acabat Abel Martí.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*