Comença una nova edició de “Anem al teatre” a l’Eliana

Comienza una nueva edición de “Anem al teatre” en l’Eliana.
Comienza una nueva edición de “Anem al teatre” en l’Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Comienza una nueva edición de “Anem al teatre” en l’Eliana.
Comença una nova edició de “Anem al teatre” a l’Eliana.

Al llarg del 2019, el programa dedicat a les arts escèniques portarà a l’Eliana a artistes com Lola Herrera, José Sacristán o Laia Marull  

Anem al Teatre consolida el seu compromís amb les associacions locals Teatreliana i APLAE, que oferiran 2 obres teatrals cadascuna

S’ha presentat aquesta setmana Anem al teatre, una programació organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Eliana i que, a través del programa PLATEA, portarà al municipi dotze obres teatrals de companyies nacionals al llarg del 2019.

En els pròxims mesos, l’Eliana acollirà una gran varietat projectes vinculats a les arts escèniques, alguns d’ells de gran prestigi nacional com “Cinco horas con Mario” protagonitzat per Lola Herrera, “Señora de rojo sobre fondo gris”, amb José Sacristán o “Mariana Pineda”, amb Laia Marull i Álex Gadea; a més, Anem al teatre 2019 consolida el seu fort compromís amb les companyies teatrals del nostre municipi, Teatreliana i APLAE, que oferiran obres d’ampli reconeixement mundial, com “El Enfermo imaginario” de Molière o “Agosto. Condado de Osage” de Tracy Letts, entre altres.

El programa Anem al teatre també fa una aposta ferma en aquesta edició pel teatre valencià amb l’obra “Plagi”, escrita pel cèlebre dramaturg Rodolf Sirera, i que estarà protagonitzada per Diego Braguinsky i Silvia Valero.
A més de teatre, la programació d’aquesta edició també inclou espectacles de dansa, com “Akari”, a càrrec de la companyia de dansa contemporània DA.TE Danza, o d’il·lusionisme amb “Ondina Glups”, un espectacle familiar a càrrec de Caleidoscopio Teatro.

En total, l’Eliana acollirà una dotzena de propostes de gran varietat, per a diferents públics, integrant teatre, dansa i màgia, a fi d’aproximar totes aquestes arts escèniques a la ciutadania.

Segons l’Alcalde i Regidor de Cultura, Salva Torrent: “el teatre ens fa sentir i pensar diferent; ens converteix en millors persones. És per això que l’Ajuntament de l’Eliana ha volgut sumar esforços per a oferir a la població espectacles de gran qualitat a preus assequibles, tenint en compte que alguns d’ells són molt importants a nivell nacional.”

Així doncs, la primera de les obres serà l’adaptació de “Agosto. Condado de Osage”, a càrrec de la companyia local APLAE, sota la direcció de Rosa Gavara i Miki Garófalo. Escrita per Tracy Letts,  Agosto” atresora un gran èxit tant del públic com de la crítica, que li ha portat a guanyar el premi Pulitzer de Literatura. APLAE ens presenta aquesta dramàtica història que gira entorn d’una tensa reunió familiar. La cita serà el diumenge 3 de març a les 19.00h a l’Auditori Municipal de l’Eliana. El preu per entrada serà de 5€ la general i 4€ la reduïda.

Les entrades podran adquirir-se de forma anticipada al web municipal www.elientrada.es, en el Centre Sociocultural els divendres d’11h a 19:30h i en la taquilla de l’Auditori fins a dues hores abans de l’espectacle.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*